TOIMITUSAIKA 1-3 PÄIVÄÄ    |    ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 €:n TILAUKSIIN!    |    30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

VAI-KØ Aarni Beanie, merinovillapipo

49,00 

Lämpöä, mukavuutta ja toimivuutta! Yksinkertaisen kaunis päähine, joka lämmittää karuimman kuin kauniimmankin metsä-ihmisen! Pidä Suomessa valmistettua VAI-KØ Aarni -pipoasi täyspitkänä tai taitettuna ja nauti sen lämmöstä.

Pipoa saatavilla neljää eri väriä. Valitse alta omasi!

Poista

VAI-KØ Aarni Beanie, merinovillapipo

 

Vaiko Aarni Beanie on se pipo, jota kaikki himoaa, siltä maailman parhaalta pipojen valmistajalta. Miksi? No ensinnäkin Aarni-pipo tehdään ekologisesti ja eettisesti valmistetusta merinovillasta. Toiseksi, pipossa on aitoja materiaaleja, jotka tuntuu niin maan mukavalle hypistellä ja päänahkaasi ei hierrä mitkään muovilärpykkeet tai saumat. Ja mikä parasta VAI-KØ:ssa; ne tehdään Suomessa!

Aarni-pipoa voi pitää täyspitkänä tonttulakkityyliin tai sitten voit tehdä mukavan leveän ja katu-uskottavan taitoksen. Jos etsit sitä täydellistä villapipoa, jota haluat keikuttaa coolisti takaraivollasi, tai myssyä johon hautautua kylmänä aamuna, niin tässäpä sinulle monikäyttöinen kaveri. Pipo sopii loistavasti myös logokammoisille, sillä VAI-KØ on jemmannut tähän pipoon vain hyvin pienen ja luonnonläheisen napin, missä on pieni muistutus pipon valmistajasta, sekä ikoni, joka viittaa luonnonläheisiin arvoihin. The pipo of the pipomaker. ’nuff said.

VAI-KO Aarni beanie

Oikeasti meillä on vielä paljon asiaa tästä piposta ja valmistajasta. Alla vinkki ja siitä pääsetkin heti tärkeimpään asiaan: Mitä saat kun ostat VAI-KØ Pipon.

vai-ko aarni keltainenvai-ko aarni musta pipovai-ko aarni punainen pipovai-ko aarni sininen pipo

Pipon käytöstä kuultua:
Kun varpaita alka paleltaa, laita pipo päähän. Logiikkaa? – no ei, mutta toimii! Päästä katoaa hyvin paljon kehon tuottamaa lämpöä, joten elä päästä tätä biolämpöäsi karkuun, vaan pidä pipo päässä kun paleltaa. Jos ei vieläkään varpaat lämpene, niin sitten pipon kaveriksi kannattaa ottaa merinovillasukat.

 

VAI-KO BRAND

Hieman vaatebrändistä nimelta VAI-KØ. Vaihtoehtoinen vaatevalmistaja Suomesta, joka on ekologisessa vaatevalmistuksessa askeleen muita edellä. Porukalle VAI-KØ tuotteiden takana ei riitä, että he vain rimaa hipoen täyttävät nykyiset vaatimukset eettiselle ja ekologisille valmistustavoille, vaan he vievät asioita eteenpäin ja antavat takasin niille, jotka ovat jääneet teollisuuden jalkoihin. Ostamalla VAI-KØ:n pipon tuet samalla ideologiaa vastuulliselle valmistukselle, jota maailmamme tällä hetkellä kipeästi kaipaa. Osa tuotteiden voitosta menee myös suoraan FIDA-hyväntekeväisyysjärjestölle!

Heidän omin sanoin: – Me haluamme olla vaihtoehto perinteiselle muotiteollisuudelle tekemällä päätöksiä jotka ovat reiluja luonnolle ja ihmisille. Meille tuote on kokonainen vasta kun edellä mainitut asiat on otettu huomioon. Käytämme vain parhaita mahdollisia materiaaleja jotka ovat kestäviä ja ekologisia ja teemme yhteistyötä vain eettisesti toimivien valmistajien kanssa. Meille on tärkeää, että sinä saat korkealaatuisen tuotteen joka on oikeudenmukaisesti valmistettu. 

 

100% Merino Wool 100% Organic

Brand

VAI-KO

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VAI-KØ Aarni Beanie, merinovillapipo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

tuotetunnus (SKU) 0304 Osasto:
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.