TOIMITUSAIKA 1-3 PÄIVÄÄ    |    ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSILLE    |    30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

BUSHMEN Thermo Tarp 3X3, laavukangas

69,90 

Bushmenin Thermo Tarp 3×3 on kevyt ja hengittävä laavukangas, jossa on sisäpuolella valoa ja lämpöä heijastava pinta. Thermo Tarp sopii sekä satunnaiselle samoilijalle tai kokeneelle eräkonkarille. Yläpuoli on oliivinvihreä ja imee valoa itseensä.

(3 tuotearviota)

Varasto loppu

BUSHMEN Thermo Tarp 3X3, laavukangas

 

Bushmenin Thermo Tarp 3×3 on nerokas suojautumiskeino sadetta, tuulta ja kylmyyttä vastaan. Sen sisäpuolen hopeinen pinta heijastaa kehonlämmön takaisin leirityjää kohti ja tämän lisäksi yön pimeydessä leirivalo valaisee kattavammin illan lukuhetken hopeisesta pinnasta heijastumisen ansiosta.

Kestäväkin Thermo Tarp 3×3 on: kaikki tikkaukset on tehty kolminkertaisina, jotta puuskaisinkaan pohjolan puhuri ei saa tätä laavukangasta repeämään.

bushmen thermo tarp 3x3 saumat

Thermo Tarp 3X3 kiinnityslenkit

 

Tarpin kiinnityslenkit ovat kiinnitetty leveästi tarpin reunaan. Tämän ansiosta niiden käyttö on helppoa ja lisäksi tarppikankaaseen kohdistuva voima jakaantuu isommalle alueelle, jolloin sen kestävyys on parempi.

Lenkkejä löytyy yhteensä 14 ja ne on sijoiteltu strategisesti niin, että tarppia voi käyttää mahdollisimman monella eri tavalla.

Thermo tarp 3x3 kiinnitys

Bushmen Thermo Tarp 3X3:n käyttötavat

 

Teltta, riippumaton suoja ja jopa itse riippumatto. Vain retkihenkilön mielikuvitus on rajana, kun Thermo Tarppia aletaan asentamaan.

thermo tarp 3x3 telttana
thermo tarp 3x3 riippumattona
thermo tarp 3x3 riippumaton suojana
thermo tarp 3x3 laavukankaana

Speksit

 • Koko: 3×3 m
 • Kiinnityslenkit: 19 kpl
 • Vedenpitävyys: 3000 mm
 • Paino: 750 g
 • Hopeoitu sisäpuolelta

Brand

Bushmen

Bushmen Travel Gear on puolalaisen himoretkeilijän perustama brändi, joka valmistaa kentällä suunniteltuja retkitarvikkeita tosikäyttöön. Tuotteet tunnetaan erittäin käyttäjäystävällisinä sekä kestävinä retkeilypiireissä.
Paino 0.75 kg
 1. Päivi (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Monikäyttöinen, jos painossa varaa, toimii kesät talvet.

 2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

 3. Samuli Holmberg (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Äänetön, kevyt ja laadukas. Tarpin säilytys pussi saisi olla tuplasti isompi niin tarpin voisi sulloa kuten makuupussit, eikä tarvisi viikata. MUTTA ainoa syy miksi en antanut 5tähteä tarpille, on että vain osa kiinnityslenkeistä oli päätetty polttamalla. Eli näissä lenkeissä mitä ei oltu päätetty, huomasin ensimmäisen retken jälkeen voimakasta purkautumista. Käytännössä purkautunut neulokseen asti. Purkautuminen kuitenkaan tuskin etenee kolminkertaisen neuloksen läpi, mutta nähtäväksi jää? Enää ei pysty lenkkejä päättämään.

  • Heikki Ylänne (store manager)

   Kiitos Kommentista! Ilmoitamme tuosta kiinityslenkkien viimeistelystä valmistajalle, jotta tulevaisuudessa saadaan 5/5! Ole meihin yhteydessä mikäli purkaantuminen jatkuu, niin katsotaan mitä voimme tehdä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

tuotetunnus (SKU) BU13X3TARP (Tuote)Osastot: ,
Päivitetään…
 • Ostoskori on tyhjä.