TOIMITUSAIKA 1-3 PÄIVÄÄ    |    ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 €:n TILAUKSIIN!    |    30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

SAVOTTA Karttalaukku 3

25,90 

Vanha kunnon kolmonen! Karttalaukkujen kuningas. Tämän ansiosta kartta pysyy kunnossa ja käden ulottuvilla koko vaelluksen ajan. Laukussa yksi tasku kartalle ja yksi lisätarvikkeille, kuten kompassille, matkapuhelimelle sekä muistiinpanovälineille. Karttalaukku sisältää myös kovan muovisen tukilevyn, jonka ansiosta karttaan merkkailu ja muistiinpanojen tekeminen on vaivatonta.

Varasto loppu

SAVOTTA Karttalaukku 3

 

Savotan Karttalaukku kuuluu taas siihen kategoriaan, joka helpottaa elämistä tai ainakin metsäilyä huomattavasti. Kun sullot kartan tähän ja heität karttalaukun olalle killumaan, niin se pysyy käsien ulottuvilla ja saat oikean kohdan nopeasti silmien eteen.

Tämä kartankantoväline on näppärän kokoinen ja sisältää taittuvan etuluukun. Läpinäkyvän karttaikkunan läpi voi käyttää myös kosketusnäytöllisiä laitteita, esimerkiksi puhelinta tai tablettia. Säilytä laukussa tavaroita mitä tarvitsen matkanteossa useimmiten ja mihin haluat päästä nopeasti käsiksi.

Karttaikkunan muoviin voi myös tehdä merkkauksia ilman, että kartta kärsii. Muovista merkkaukset saa näppärästi pestyä pois.

Materiaali

Materiaalina laukun valmistuksessa on käytetty kestävää PUR-polyesteriä ja karttaikkunassa on käytetty iskun- ja pakkasenkestävää erikoislevyä.

Tämäkin tuote on tutun, turvallisen ja laadukkaan Savotan valmistama ja karttalaukulta löytyy avainlippu!

Tekniset tiedot

Paino: Koko: 24 x 20 x 5 cm
Materiaali: PUR-polyesteri
Ikkunamateriaali: iskun- ja pakkasenkestävä erikoislevy

Täytettä laukkuun löytyy Calazon kartoista jonka seuraksi laukkuun voit sulloa kompassin mukaan. Muista pitää aina vaelluksella omenaluurin tai jonkun muun älypuhelimen lisäksi karttaa ja kompassia! Niistä ei akku lopu kesken!!

Paino 0.280 kg
Mitat 24 × 20 × 5 cm

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SAVOTTA Karttalaukku 3”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

tuotetunnus (SKU) 0100 Osasto:
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.