TOIMITUSAIKA 1-3 PÄIVÄÄ    |    ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSILLE    |    30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

PARACORD ranneke, 2.4m

14,85  8,90 

Kestävää narua tulet tarvitsemaan jossain vaiheessa retkiäsi. Pidä siis mukana erittäin kestävää laskuvarjoissa käytettävää paracord-narua, pakattuna rannekkeen muotoon. Ranneke jossa 2,4 m köyttä yleisiin tarkoituksiin. Tuotteessa ei ole klipsiä, vaan hajoamaton lenkkikiinnitys. Yksi säädettävä koko sopii joka ranteeseen. Käsinpunottu Suomessa!

Valitse väri!

  • Musta
  • Punainen
  • Ruskea
Poista

PARACORD Ranneke, 2.4m

Kestävää narua tulet tarvitsemaan jossain vaiheessa retkiäsi. Pidä siis mukana erittäin jykevää, mutta kevyttä,  laskuvarjoissakin käytettävää paracord-narua. Narupaketti kulkee hyvin vaikkapa ranteessa tai vyöllä roikkuen.  Tämä rannekkeeksi muotoiltu 2,4 m naruvyyhkä on hyödyllinen lisävaruste moneen tarkoitukseen. Tuotteessa ei ole klipsiä, vaan hajoamaton lenkkikiinnitys. Ei siis mitään ylimääräisiä rikkoutuvia osia!

Tuote on Suomessa käsityönä punottua 7-säikeistä paracord-narua. Vetolujuus narulle 240 kg.

Yksi säädettävä koko sopii joka ranteeseen.

Paracord-narun voit myös purkaa muita tarkoituksia varten. Teet tästä itsellesi uudet telttanarut, kengännauhat, tai vaikka kengät. Sisällä on 7 kpl erittäin kestävää nylonsäiettä, joista saat hätätapauksessa esimerkiksi siiman kalastusta varten. Säikeitä voit käyttää myös vaatteiden korjaamiseen tai askarteluun. Mahdollisuuksia on monia!

 

Väri

Musta, Punainen, Ruskea

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PARACORD ranneke, 2.4m”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

tuotetunnus (SKU) 0711 Osasto:
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.