TOIMITUSAIKA 1-3 PÄIVÄÄ    |    ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 €:n TILAUKSIIN!    |    30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Diamond Sharpener L Fine, timanttiteroitin

15,95 

Parhainkaan puukko ei ole käytännöllinen, jos siitä ei pidä huolta! Muista siis teroittaa puukko säännöllisesti. Tähän hommaan timanttiteroitin on monipuolisin, sillä se teroittaa puukon terän materiaalista huolimatta.

(1 tuotearvio)

Varasto loppu

Meinaako puukko tylsyä kesken retkeä, mutta et oikein viitsi teroituskiveäkään kantaa mukana? Ratkaisuna pidempien reissujen tylsymisongelmaan on tämä 16 gramman veitsenohut timanttiteroitin.  Tällä litteällä ja kevyellä matkakoon teroituslastalla pidät veitset, kirveet, taltat, sakset ja muut terät erittäin terävinä ja suorituskykyisinä koko retken.

Litteä, oikeaoppiseen kulmaan takapuolelta viistetty ja hieman taipuisa teroituspää. Teroitin on helppo asettaa työtasolle tukevasti oikeaan kulmaan, jolloin se saadaan seuraamaan täsmällisesti terän oikeaa teroituskulmaa. Oiva varuste terien ylläpitoon. Tuottaa laadukkaan teroitusjäljen.

Kokonaispituus 150 mm. Teroitusosan pituus 50 mm. Leveys 20 mm. Paksuus 0,1-4 mm. Paino 16 g. Päädyssä ripustusreikä, jonka avulla teroitin voidaan pitää helposti löydettävissä tai kuljettaa turvallisesti mukana. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa USA.

Vinkki teroittamiseen:
Liikuta terää teroituspintaa vasten joko pienillä pyörivillä liikkeillä tai pitkin terää, jolloin oikean kulman saavuttaminen on helpompaa ja naarmujen muodostuminen terään on vähäisempää. Morakniv timanttiteroittimien kanssa et tarvitse öljyä etkä vettä teroittamiseen. Viimeistele työn jälki ja mahdolliset epätasaisuudet nahanpalalla hankaamalla, ja mikäli sellaista ei ole käytettävissä, niin karkealla rievulla. Öljyä terä silloin tällöin. Älä koskaan laita veistä astianpesukoneeseen, jotta se pysyy upeassa kunnossa.

Brand

Morakniv

  1. Juuso (varmistettu kirjoittaja)

    Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

tuotetunnus (SKU) 0703-T Osasto:
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.