TOIMITUSAIKA 1-3 PÄIVÄÄ    |    ILMAINEN TOIMITUS 9.8.ASTI    |    30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

LIGHT MY FIRE FireSteel 2.0 Army orange, tulukset

17,60 

“Näähän on ihan sika kalliit! Kyllä tulukset pitää alle kympillä saada.” HÖLÖMÖ. Nää kestää yli kolme kertaa kauemmin, mitä alle kympin tulukset. Eli nämä ku hankit, ni on vähän niinku laittais rahaa pankkiin.

Tuluksethan on tuote mitä lähes jokainen retkeilijä kantaa mukana! Tulustikut ovat syystäkin hyödyllinen tulentekoväline. Tulukset on kevyet kantaa mukana, ne kestävät vettä ja kovaa käsittelyä. Army Steel 2.0 mallissa on pitkä ja paksu kipinärauta, josta raavit yli 10 000 kipinää. Raavinraudassa hätäpilli.

(1 tuotearvio)

Varasto loppu

LIGHT MY FIRE FireSteel 2.0 Army orange, tulukset

 

Tulustikku, jossa ergonomiset kahvat, hätäpilli ja parannettu raapaisulevy. FireSteel Army on malliston järein tulusmalli ja sillä tulen tekeminen on helpointa pitkän raapaisupinnan ansiosta. Kesto jopa 10 000 sytytyskertaa edustaen kestävän kehityksen ajattelua. Tällä syttyy myös kaasukeitin nätisti!

Mikäli et jaksa joka kerta raapia nuotioon tulustulta, heitä tulukset rinkan pohjalle ja “unohda” ne sinne. Kiität meitä kun tikkusi on kastuneet ja sytkäristä on kaasu loppunut.

Eldris toimii muuten mainiosti tämän tuotteen parina. Moran kahvasta saa paremman otteen mitä tämän tuluksen omasta raapaisulevystä ja näin kipinöiden tuotto on helpompaa.

Tervastulia blogin Asko on kirjoittanut näistä testipostauksen blogiinsa. Eritoten kannattaa kiinnittää huomiota Askon toteamukseen Army ja Scout mallin eroista. Army kestää yli kolme kertaa enemmän raapaisukertoja, mutta maksaa alle kaksi kertaa Scoutin verran! Tuossa onkin juuri se syy, minkä takia meidän tarjonnassa on tämä malli. Blogista löytyy paljon muutakin retki-ihmiselle mielenkiintoista luettavaa.

 

Huom! Harjoittele tuluksien käyttöä ennen kuin olet pulassa. Kirjoitettiin tietopankin puolelle hyvät vinkit, miten sinusta tulee taitava kipinäkepin käyttäjä. Lue ohjeet täältä

Tekniset tiedot

 • n. 10 000 raapaisukertaa
 • Pituus 10 cm
 • Paino 66g
 • Tuottaa n. 3000°C kirkkaita kipinöitä

 

Original Fire Steel -tulustikku sytyttää nuotion, takan, retkikeittimen tai grillin muutamalla raapaisulla vaikeissakin sääoloissa. Toimii hyvin myös märkänä, tuulessa ja korkeassa ilmanalassa. Soveltuu sotilaskäyttöön, retkeilyyn, mökkeilyyn, kalastus- ja metsästysreissuille sekä campingiin. Tällä tulen tekemisestä tulee nautinto.

Alkuperäistuote, joka on laajalti sotilaiden ja selviytymisasiantuntijoiden käytössä pitkin maailmaa. Light My Firen kehittämä raapaisulevy 2.0, jolla tulen teko on tehokasta. Tuottaa n. 3000°C kirkkaita kipinöitä, jotka toimivat tarvittaessa myös hätäsignaalina. Design by Joachim Nordwall. International Survival Instructors Associationin virallisesti hyväksymä selviytymisvaruste.

Valmistusmaa Ruotsi.

Brand

Light My Fire

Paino 0.07 kg
 1. Riitta-Liisa (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä taitavat vaatia niin superolosuhteet ja taitoa, ettei niistä apua ole märissä olosuhteissa.

  • Heikki Ylänne (store manager)

   Hei!
   Kirjoitimme tuluksien käytösä pienen ohjeen, jotta raapaisukepin käyttö tulisi tutuksi! Käy tutustumassa ohjeisiin täältä! Pienellä valmistautumisella onnistuu tulenteko tuluksilla kelillä kuin kelillä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

tuotetunnus (SKU) 0601 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Päivitetään…
 • Ostoskori on tyhjä.