TOIMITUSAIKA 1-3 PÄIVÄÄ    |    ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSILLE    |    30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

BUSHMEN Underquilt Glow EXTREME , aluspeite

319,00 

Bushmen Ultralight Underquilt Glow Extreme on untuvainen alushuopa riippumattoiluun ja retkeilyyn. EXTREME malli soveltuu äärimmäisiin olosuhteisiin! Alushuopa painaa n. 900 g, josta täytteen paino on 650 g. Täytteenä on käytetty kierrätettyä puolalaista untuvaa. Untuvan tärkein ominaisuus on tehdä tilaa ilmalle, joka on tehokkain saatavilla oleva eriste. Glow alushuovat ovat mitoitettu erittäin runsailla mitoilla, ja tänne mahtuu käpertymään mukavasti 190cm retkeilijä. Suuresta koosta huolimatta tämä underquilt pakkautuu eritäin näppärästi pieneen tilaan. Tuote on kaksi värinen ja sitä voi käyttää molemminpäin.

(1 tuotearvio)

Varasto loppu

BUSHMEN Underquilt EXTREME , aluspeite

Uusi untuvalla täytetty alushuopa. Tämä malli kaikille mukavuudenhaluisille ja pakkasöistä nauttiville!

Bushmen Ultralight Underquilt EXTREME on untuvainen alushuopa riippumattoiluun ja retkeilyyn. Alushuopa painaa n. 900 g, josta täytteen paino on 650 g. Täytteenä on käytetty kierrätettyä puolalaista untuvaa. Untuvan tärkein ominaisuus on tehdä tilaa ilmalle, joka on tehokkain saatavilla oleva eriste. Glow alushuovat ovat mitoitettu erittäin runsailla mitoilla, ja tänne mahtuu käpertymään mukavasti 190cm retkeilijä. Suuresta koosta huolimatta tämä underquilt pakkautuu erittäin näppärästi pieneen tilaan.

Untuvataskujen muotoilussa on huomioitu erilaiset muodot ylä- ja alavartalolle. Käsiä ja kehoa lämmittää pienemmät taskut, josta untuva ei pääse karkaamaan liian kauas. Jalkoihin on ommeltu pituussuunassa pitkät taskut, jotka pitää erinomaisesti sääret lämpimänä.

Tuotteen nimi viittaa jopa -14°C comfort lämpötilaan.

Tekniset tiedot:

 • Pituus: 200 cm
 • Leveys jalkopäästä: 100 cm
 • Leveus yläpäästä. 140 cm
 • Täyte: Hanhan untuva (kierrätetty) 750 CUIN
 • Materiaali: ultra-light rip-stop nylon (22g/m2)
 • Täytteen paino: 650g
 • Kokonaispaino: n.900g
 • Tilavuus pakattuna 5.5 l

Käyttölämpötilat:

Comfort lämpötila yksittäin käytettynä -14°C
Limit lämpötila yksittäin käytettynä -20°C

Ominaisuudet

 • Nukkujan suositeltu max pituus 190cm.
 • Säilytyspussissa kaksi kiristyshihnaa
 • Säilytyspussissa kantokahva
 • Tuote on kaksivärinen, oranssi ja maastonvihreä. Voi käyttää molemminpäin
Bushmen Underquilt Glow -12 Aluspeite levitettyna 2

Mikä on aluspeite?

(Jopsun sanoin:) Aluspeite eli underquilt on semmoinen makuupussia muistuttava asia, joka ripustetaan riippumaton alapuolelle. Tällöin se ei mene lyttyyn sinun ja riippumaton väliin, vaan eristekerros pysyy muhkeana ja hyvin eristävänä. Kesällä et välttämättä tarvitse mitään muuta eristettä nukkuessasi kuin aluspeitteen.

UNTUVALLA TÄYTETTY ALUSPEITE TAKAA PARHAIMMAN MUKAVUUDEN KYLMISSÄ KELEISSÄ.

Bushmen Underquilt Glow -12 Aluspeite oranssipuoli 2

Käyttöohjeet:

 1. Kiinnitä riippumattosi.
 2. Ota alushuopa pois pakkauspussista, pöyhi ja ravistele alushuopaa jotta untuva lähtee turpoamaan.
 3. Laita alushuopa riippumattosi sisälle, varmista että se on oikein päin suhteessa siihen miten meinaat nukkua. Kapeampi pääty tulee jalkopäähän ja leveämpi pään puolelle.
 4. Kiinnitä kuminauhan päädyissä olevat mustat kiristyssoljet, alushuovan kulmissa oleviin narulenkkeihin (vihreä-oranssi narulenkki jonka vieressä on pieni oranssi lukkosolki). Kiinnitä kuminauha kulmasta kulmaan alushuovan lyhyillä sivuilla.
 5. Kiinnitä kuminauhat karabiineihin, joilla riippumattosi on kiinni puunhalaajissa, whoopieslingeistä tai muusta kiinnityspisteestä.
 6. Kiristä mustia kiristyssolkia niin, että kuminauhat kiristyvät hiukan mutta eivät veny.
 7. Siirrä nyt alushuopa riippumaton alle. Alushuovan ja riippumaton pohjan välissä pitäisi olla n. 10 cm. Jos se ei ole niin kiristä kuminauhoja hiukan mustista soljista.
 8. Alushuovan sivuilla nauhakujassa kulkee kiristysnarut, joiden kireyttä säädetään alushuovan pääpuoleisesta päädyistä oransseilla kiristysoljilla. Käytä kiristysnaruja muotoillaksesi alushuvan päädyt riippumattosi ympärille. Normaalisti riittävä että naruja kirsittään n. puolet koko kiristysvarasta.
 9. Mene sisälle riippumattoon ja säädä kummistakin soljista alushuovan kireyttä niin, se on kauttaaltaan hellästi riippumaton ympärillä. Jalkopäätä säätääksesi sinun on noustava riippumatosta.
  Kiristä tai löysää solkia pääsi yläpuolelta.

  • Kiristäminen – vedä mustan kuminauhan päädystä niin kuminauha kiristyy, kun päästä irti lukkosolki kiinnittyy siihen kohtaan johon olet sen kiristänyt.
  • Löysääminen– Nosta hiukan lukkosolkea, jolloin solki alkaa liikkua jolloin kuminauha löystyy. Kun päästä irti lukkosoljesta kiinnittyy siihen kohtaan johon olet sen löystänyt.
  • Säädä oransseista soljista alushuovan päätyjen muotoa niin, että ne on hellästi riippumaton ympärillä.
 10. Alushuopa on asennettu ja on aika rentoutua.

Säilytyspussissa kätevä kantokahva, sekä tuplakiristyshihnat.

Bushmen Underquilt Glow -12 Aluspeite paketissa ilman reunoja

Brand

Bushmen

Bushmen Travel Gear on puolalaisen himoretkeilijän perustama brändi, joka valmistaa kentällä suunniteltuja retkitarvikkeita tosikäyttöön. Tuotteet tunnetaan erittäin käyttäjäystävällisinä sekä kestävinä retkeilypiireissä.
Paino 1 kg
Mitat 15 × 15 × 25 cm
 1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Aivan järjettömän ihana, ilman tätä ei Suomen keleissä halua nukkua

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

tuotetunnus (SKU) BUGLOWEX (Tuote)Osastot: ,
Päivitetään…
 • Ostoskori on tyhjä.