TOIMITUSAIKA 1-3 PÄIVÄÄ    |    ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 €:n TILAUKSIIN!    |    30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Tietosuojaseloste

Päivitetty 24.5.2018

Tämä on The Ten Essentials Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Rekisterinpitäjä

The Ten Essentials Oy
Lähettilääntie 9 D 52
01520 Vantaa

Rekisteriasioista vastaa

Johannes Torppa / tietosuojavastaava
johannes@thetenessentials.com
+358 50 432 0959

Rekisterin nimi

The Ten Essentials Oy Asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakassuhteiden ylläpitoon, tilausten käsittelyyn sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti ja ainoastaan asiakkaan luvalla. Tietojen käsittelyn oikeusperuste perustuu sopimukseen, joka on syntynyt asiakkaan eli rekisterissä olevan henkilön ja The Ten Essentials Oy:n välille asiakkaan tilattua yritykseltä hyödykkeitä tai kun asiakas on suostunut vastaanottamaan vaellusvinkkejä eli uutiskirjettä.

Yhteistyökumppanit ja kolmannet osapuolet

Rekisterissä olevan henkilötietoja käsittelee myös maksutapapalveluntarjoaja Paytrail Oy, logistiikkayhtiöt Matkahuolto ja Posti sekä, kirjanpitoyritys Balanco Accounting Oy.

Yhtiöt käyttävät asiakkaan tietoja tälläisenään vain esim. maksuliikenteen varmistamikseksi tai pakettien kuljettamiseen perille asti.

Jokaisen yhteistyökumppanin tietosuoja-asiat ovat esimerkillisellä tasolla.

Rekisterien säilytysaika

Henkilötietojen säilytysaika riippuu siitä, mihin tarkoitukseen henkilötiedot on kerätty. Mikäli henkilötietoja käytetään ainoastaan kaupallisiin aktiviteetteihin poislukien markkinointi, niin henkilötietoja säilytetään kirjanpitolain mukaisesti vähintään kymmenen vuotta.

Mikäli asiakas on suostunut uutiskirjeen tilaajaksi, niin hänen henkilötietojaan säilytetään niin kauan, kuin asiakas tilaa uutiskirjettä.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat asiakastiedot:
1. Etu- ja sukunimi
2. Toimitus- ja laskutusosoite
3. Sähköpostiosoite
4. Puhelinnumero
5. Suostumus suoramarkkinointiin
6. Asiakkaan tilaushistoria
7. Muut asiakkaan ilmoittaman asiakassuhteen ylläpitoon tarkoitetut tiedot

Rekisteröidyn oikeudet
  • Oikeus saada pääsy henkilötietoihin
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
  • Oikeus tietojen poistamiseen
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
  • Vastustamisoikeus
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
  • Oikeus peruuttaa suostumus sähköpostimarkkinointiin milloin tahansa

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot rekisteriin saadaan asiakkaalta itseltään verkkokaupasta tilauksen,
verkkokauppaan rekisteröinnin tai yrityksen uutiskirjeen tilauksen yhteydessä.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin käyttöoikeus liittyy. Rekisterinpitäjän tilat sijaitsevat lukitussa ja valvotussa ympäristössä.

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.