TOIMITUSAIKA 1-3 PÄIVÄÄ    |    ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSILLE    |    30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

TARINA

Lyhyesti

 

TheTenEssentials.com on olennaisimpien vaellustarvikkeiden verkkokauppa. Autamme asiakkaamme alkuun vaellusharrastuksessa tarjoamalla välttämättömimmät tarvikkeet oli sitten kyse päiväretkestä Nuuksiossa tai viikon vaelluksesta Lapissa. Myös kokeneempi luonnossaliikkuja löytää tarjonnastamme varmasti seuraavalle seikkailulleen luotettavat ja hyödylliset työkalut ja apuvälineet.

Syksyllä 2018 laajensimme tarjontaamme riippumattoretkeilijän olennaisimpiin tuotteisiin: Nykyään kaupastamme löytyy myös riippumatot, tarpit, kiinnitys- ja lisätarvikkeineen. Kolmeen lauseeseen tiivistyvä perusajatuksemme ei kuitenkaan matkan varrella ole muuttunut mihinkään:

1. Kestävät ja pitkäikäiset tuotteet
2. Tärkeimmät valmiiksi valittuna
3. Ei mitään ylimääräistä

Vähemmän ja parempaa

 

Yksi asia halutaan tehdä selväksi. Tarkoituksemme ei ole saada asiakasta ostamaan enemmän kuin mitä hän normaalisti hankkisi, vaan pikemminkin ostamaan juuri riittävä määrä ja niin laadukkaita tuotteita, että toista kertaa ei tarvitse samaa tarviketta ostaa. Tämän lisäksi haluamme korostaa monikäyttöisyyttä: useampi tuote Kymmenestä Olennaisimmasta on hätätilanteessa elintärkeä, mutta normaali leirikäytössä myös mukavuutta ja vaivattomuutta lisäävä tarvike. Tämän ansiosta parhaimmillaan voi jopa karsia muita mukana kannettavia tarvikkeita.

Jätä turhat tavarat kaupan hyllylle.

Uutta harrastusta aloitettaessa harrastajalle on varmaan aika selvillä harrastuksen päävarusteiden hankinta. Sopiva ja kivan värinen rinkka on jo valittuna, vaelluskengät on sisäänajossa ja makuupussi ja teltta löytyivät nopeasti, mutta mitäs muuta siellä erämaassa tarvitseekaan?

Isot urheiluvälineketjut myyvät tuhansia eri tarvikkeita, ja harrastaja saattaa tuskastua tarjonnan laajuuden ja epäluotettavuuden edessä. Huono ostopäätös saattaa johtaa siihen, että tuote ei tee sitä, mihin se on tarkoitettu tai vieläkin pahempaa, huomaat, että eihän tätä härpäkettä edes oikeasti tarvi!

Yksinkertaisesti viisaita valintoja

 

Me halusimme muuttaa tätä alalla vallitsevaa käytäntöä ja päätimme perustaa verkkokaupan, jossa ei ole ainuttakaan turhaa tuotetta. Tämän lisäksi tarjoamme apua uutta harrastusta aloittavalle seuraavissa kysymyksissä:

  1. Mitä tarvikkeita minä oikeasti tarvitsen harrastuksessani?
  2. Mistä tiedän että valitsen hyvän ja kestävän tuotteen tuhansista vaihtoehdoista?
  3. Miksi on niin paljon huonoja tuotteita, jotka eivät kestä oikeassa käytössä muutamaa käyttökertaa pidempään?

 

Viimeiseen kysymykseen emme osaa vastata, mutta takaamme, että meidän valikoimamme kaikki tuotteet tekevät sen, mihin ne on suunniteltu ja vähän enemmänkin.

Hyvä retkeilijäihminen. Nauti luonnosta. Kuluta oikein ja kohtuullisesti.

Miksi nämä tuotteet?

 

Jokainen tuote on valittu niin, että se täyttää varmasti tehtävänsä ja kestää käytössä useita vuosia. Mutta miksi juuri nämä kymmenen kategoriaa?

Ten Essentials -termi on ollut käytössä yli sata vuotta. Se kertoo retkeilijän, vaeltajan tai vuorikiipeilijän tärkeimpien tarvikkeiden pakkauslistan. Kun sinulla on nämä kaikki kymmenen tarviketta mukana retkelläsi ja ennen kaikkea, osaat käyttää näitä, tulet onnistumaan vaikka jotain odottamatonta pääsisikin sattumaan.

Tarjontamme tuotteet on pyritty valitsemaan niin, että jokaisesta kategoriasta löytyy kaikkien lompakolle sopivat vaihtoehdot, tinkimättä kuitenkaan tuotteen suorituskyvystä: jos valitset esimerkiksi edullisimman puukon, juomapullon tai otsalampun, niin me takaamme, että se on varmasti kestävä ja riittävän hyvä tarkoitukseensa. Myös siihen toisen ääripään valintaan on kiinnitetty huomiota: arvokkaimmissa tuotteissa ei ole keskitytty turhiin hifistelyihin tai herkästi särkyviin erikoisominaisuuksiin, vaan niiden arvo rakentuu oikeasti hyödyllisistä ominaisuuksista, laadukkaista materiaaleista ja oikeista valmistusmenetelmistä. Yksinkertainen on parempaa.

 

Missio

 

Tarjota laadukkaita ja pitkäikäisiä harrastustarvikkeita helposti yhdestä osoitteesta.
+
Vähentää kertakäyttökulttuuria järkevillä valinnoilla.
=
Lisätä harrastuksen mielekkyyttä luontoamme säästäen!

 

Ketkä

 

Tiimiimme kuuluu kaksi ihmishenkilöä: The Ten Essentials Oy:n perustajat Heikki ja Johannes. Yhteystietomme löydät tästä linkistä. Me teemme tätä juuri sinua varten, joten älä epäröi olla yhteydessä mikäli herää mitä tahansa Kymmeneen Tärkeimpään liittyen.

Tilaa vaellusvinkkimme tästä!

Haluatko kuulla vastaavat vinkit ensimmäisenä?

Tilaa vaellusvinkkimme, niin saat sähköpostiisi kerran kuukaudessa pieniä tipsejä, miten otat kaikki irti välineistäsi.

Lisäksi kerromme yrityksemme kuulumisia säännöllisen epäsäännöllisesti.

Mikä parasta: tilaamalla vaellusvinkit saat 10% alennuskoodin kauppaamme!Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.